Postări populare

joi, 12 aprilie 2012

Fujitsu Siemens Primergy TX300 S2

Seria servere second hand Primergy TX Tower asigura operatii continue si fara griji cu tehnologie data center. Designul lor pentru usurinta de folosire si reparatie a fost onorata cu premii de industrie la design in 2003 si 2004. Cea mai noua tehnologie de procesoare combinate cu tehnologie de racire inovativa (cool-safe) asigura o viata lunga si performanta maxima la lucru. Si cum va creste afacerea, asa cresc si serverele second hand Primergy tower, furnizand loc destul pentru expansiune incat sa puteti beneficia mai mult de investitiile dumneavoastra in serverele second hand Primergy Tower. Pentru corporatii si site-uri, serverele second hand Primergy TX va asigura mai putina nevoie de rezolvarea a problemelor si mai putine costuri cu functiile Primergy ServerView Suite - administrare de la distanta de oriunde, oricand. Cum structurile de corporatie sunt supuse schimbarilor, kitul universal de conversie de la tower la rack protejeaza investitia dumneavoastra prin exintederea ciclului de viata a sistemului second hand.


Primergy TX300 S2

Cautati continuitatea afacerii dumneavoastra? Serverul second hand TX300 va ofera siguranta cand alegeti o platforma potrivita de server, din cauza setului de redundanta integrata si caracteristici hot-plug, asigura functionarea continua a platformei si astfel indeplineste cererea de fiabilitate inalta. Continuitatea este asigurata de sursele hot-plug, sloturile PCI-X hot plug, coolerele hot-plug redundante, Controller RAID 5 incorporat si memorie DDR2 pentru a accelera transferul de date. Si sistemul second hand are nevoie de putine optiuni in plus pentru a implini standardele inalte, cum ar fi clustering sau o setare de toleranta la dezastre. Pentru site-uri de afaceri, serverul second hand Primergy TX300 S2 este platforma ideala.



Caracteristici speciale:

Intel Dual Xeon EM64T ofera procesare pe 64 biti carecand in acelasi timp memoria folosibila
Disponibilitate ridicata pentru standarde ca:
Raid 1, MegaRAID incorporat (optional)
Memorie inlocuibila rapid si mirroring
Coolere si surse hot-plug (optional)
Pana la 9x (6+3) Hard Disk-uri hot plug si sloturi PCI-X incluse
2 porturi LAN

Beneficii:

Deschide usa pentru spatii mari de stocare, pentru cele mai solicitante aplicatii, folosind sisteme de operare potrivite
Incredere sporita fara costuri in plus, continuate asigurata chiar de la serverele entry-class, mai multa valoare pentru investitie si siguranta la securizare de date.
Comunicare cu viteza crescuta prin LAN ca un standard, va asigura continuitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu