Postări populare

vineri, 18 octombrie 2013

UPS-uri reconditionate acum in oferta Expert Company!

Expert Company Group comercializeaza incepand din aceasta luna o gama larga de UPS-uri reconditionate si noi, la cele mai bune preturi! 

 
Ce este un UPS?

UPS (Uniterruptible Power Supply – sursa de alimentare neintrerupta) este un aparat electric care furnizeaza electricitate in cazuri de urgenta,  in momentul in care sursa principala de curent  nu mai functioneaza. 
 
UPS-urile sunt diferite de aparatele auxiliare sau de generatoarele de curent, prin faptul ca ofera protectie aproape instant impotriva caderilor de curent, prin furnizarea energiei stocate in bateriile proprii sau in volant. Timpul de functionare al bateriilor unui UPS este relativ scurt (doar cateva minute) insa, este suficient pentru a porni o sursa de energie in standby sau sa iti permita sa inchizi in mod corect echipamentele care au nevoie de protectie. 

Un UPS este folosit de obicei pentru a proteja echipamente IT, cum ar fi calculatoare, centre de date, echipamente de telecomunicatii sau altele aparate electrice, in cazul caderilor de curent bruste, care pot cauza pierderi masive de date, calculatoare defecte, conexiuni picate, etc. 

UPS-ul este cuplat in priza iar aparatele protejate sunt conectate la UPS cu un cablu dedicat sau un prelungito. Cand UPS-ul detecteaza probleme de tensiune, decupleaza instantaneu alimentarea electrica de la priza si trece pe bateriile din dotare


UPS-ul este cea mai simpla metoda pentru cei care doresc sa isi protejeze aparatele electrice si electronice in cazul caderilor de curent bruste. 



 

Un comentariu: